Ελαστική πλαστική συσκευασία: η διαδικασία, τα κύρια σημεία της πλήρους ανάλυσης

2024-06-08

Όλες οι κοινωνικές τάξεις, η ζήτηση για πλαστικές ευέλικτες συσκευασίες δεν είναι λίγες, οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας καταλαμβάνουν επίσης την αγορά με τα πλεονεκτήματα του φωτεινού χρώματος και της ευκολίας χρήσης.Ποια είναι λοιπόν η διαδικασία της πλαστικής ευέλικτης συσκευασίας;Τι νόημα έχει;


1Επιλογή υλικού:

Επιλογή υποστρώματος: Επιλέξτε το κατάλληλο πλαστικό φιλμ σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος συσκευασίας, όπως πολυαιθυλένιο (PE), πολυπροπυλένιο (PP), πολυεστέρα (PET), κλπ.
Επιλογή σύνθετου υλικού: Σύμφωνα με την ανάγκη επιλογής σύνθετων υλικών, όπως φύλλο αλουμινίου, νάιλον ή άλλο πλαστικό φιλμ, για τη βελτίωση της εμπορικότητας της συσκευασίας,μηχανική αντοχή, κλπ.

2. Διαδικασία εκτύπωσης

Προετοιμασία κυλίνδρων πλάκας: σύμφωνα με το σχέδιο για ψηφιακή ή χαρακτική κατασκευή, ώστε να εξασφαλίζεται η ακριβής αναπαραγωγή του σχεδίου.
Επιλογή μελάνης: Επιλέξτε το μελάνι κατάλληλο για πλαστική ταινία για να εξασφαλιστεί καλή προσκόλληση και αποτέλεσμα εκτύπωσης.
Λειτουργία εκτύπωσης: Ελέγχος της ταχύτητας, της πίεσης και της θερμοκρασίας της εκτύπωσης για να εξασφαλιστεί καθαρό σχέδιο εκτύπωσης και ομοιόμορφο χρώμα.

3Συνδυασμένη διαδικασία:

Επιλογή συγκολλητικού: Επιλέξτε το κατάλληλο συγκολλητικό ανάλογα με το υπόστρωμα και το σύνθετο υλικό για να εξασφαλιστεί καλή αντοχή σύνδεσης.
Δραστηριότητα σύνθετης ύλης: Ελέγξτε τη θερμοκρασία, την πίεση και την ταχύτητα της σύνθετης ύλης για να διασφαλίσετε ότι τα στρώματα των υλικών είναι στενά συνδεδεμένα, χωρίς φυσαλίδες, χωρίς αποστρώματα.

4.Προετοιμασία:

Προϋποθέσεις θέρμανσης: θέρμανση σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και χρόνο για την πλήρη θέρμανση της κόλλας και τη βελτίωση της απόδοσης του σύνθετου φιλμ.

5. Διαδικασία κοπής:

Ρυθμισμός της μηχανής κοπής: Ρυθμίστε τα εργαλεία κοπής και τις παραμέτρους της μηχανής κοπής σύμφωνα με το μέγεθος του πακέτου για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια κοπής.
Δραστηριότητα κοπής: Ελέγξτε την ταχύτητα και την πίεση κοπής για να διασφαλίσετε ότι η άκρη κοπής είναι καθαρή και χωρίς σπασμούς.

6. Διαδικασία κατασκευής σακούλας:

Προσαρμογή μηχανής κατασκευής σακούλας: Προσαρμόστε τις παραμέτρους της μηχανής κατασκευής σακούλας σύμφωνα με τον τύπο της σακούλας, όπως θερμοκρασία σφράγισης, πίεση και χρόνο.
Λειτουργία κατασκευής σακούλας: Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος της σακούλας είναι ακριβές, η σφραγίδα είναι σταθερή και δεν υπάρχουν προβλήματα όπως η σφραγίδα διαρροής και η κακή θερμική σφραγίδα.

7- Επιθεώρηση ποιότητας:

Επιθεώρηση εμφάνισης: Ελέγξτε αν το πρότυπο εκτύπωσης, η ποιότητα του συνθετικού υλικού, η ακμή κοπής κ.λπ., πληρούν το πρότυπο.
Δραστηριώδης δοκιμές: αντοχή θερμικής σφράγισης, αντοχή σε έλξη, αντοχή σε φραγμούς και άλλες δοκιμές για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας της συσκευασίας.

8Συσκευή και αποθήκευση:

Η συσκευασία του τελικού προϊόντος: Η τελική ευέλικτη σακούλα συσκευασίας είναι κατάλληλα συσκευασμένη για την αποφυγή σκόνης και υγρασίας.
Προϋποθέσεις αποθήκευσης: Πρέπει να εξασφαλίζεται ότι το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να αποφεύγονται δυσμενείς συνθήκες όπως υψηλή θερμοκρασία και υγρασία που επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος.

Σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, κάθε κρίκος πρέπει να ελέγχεται αυστηρά για να εξασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος.την επιλογή ανακυκλώσιμων ή βιοδιασπώμενων υλικών, καθώς και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της δημιουργίας αποβλήτων, αποτελούν επίσης σημαντικές σκέψεις για τις σύγχρονες διαδικασίες ευέλικτης συσκευασίας πλαστικών.

Hunan Kexin Packaging Co., Ltd.
sale@kxpackage.com
86-19174886769
RM1124,Bld 1, Jinqiao International Weilai Town, Changsha, Κίνα
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
*Ηλεκτρονικό
*Μήνυμα
Στείλετε
Κίνα Καλή ποιότητα Πλαστικές σακούλες Προμηθευτής. 2023-2024 plasticpouchbags.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.